ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

11η Εμποροβιοτεχνική έκθεση

emporoviotexniki ekthesi

Στις 7 εως 12/10/2011 η εταιρία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ και ο Χρ. Τσινόπουλος συμμετείχαν για πολλοστή φορά στην πιο επιτυχημένη έκθεση σε επίπεδο Θεσσαλίας τόσο σε αριθμό Εκθετών όσο και σε επισκεψιμότητα. Η 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας , με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας, από τις 7 έως 12 Οκτωβρίου 2011. Η έκθεση αποτελεί θεσμό για την περιοχή, λόγω της εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων και του κοινού του Νομού Καρδίτσας.

Φέτος, η εταιρία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ, παρουσίασε στο κοινό της έκθεσης ρολά ασφαλείας ανοικτού (διάτρητα και διχτυωτά) και κλειστού τύπου (μονού τοιχώματος και διπλού τοιχώματος με μόνωση, με επίπεδα ή καμπύλα προφίλ και υλικά χάλυβα ή αλουμίνιο) κατάλληλα για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες.

Παράλληλα, στην έκθεση, η εταιρία, προβάλε και τον τομέα των φωτοβολταϊκών, όποιος προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού, οι όποιοι αναζητούσαν πληροφορίες σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο αλλά και  οικονομικές προσφορές για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πλαισίων σε σπίτια και χωράφια.

Η έκθεση χαρακτηρίστηκε ως πολύ επιτυχημένη από όλους τους φορείς, εκθέτες και επισκέπτες, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κάνεις και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνες τις ημέρες.

periptero01   periptero02
 Φωτογραφίες από το περίπτερο    Φωτογραφίες από το περίπτερο

  • 24410 29536
  • 24410 42130

Newsletter