HORMANN ECOSTAR PORTRONIC S4000

 1

Ο μηχανισμός συρόμενης αυλόπορτας ecoStar προσφέρει αυξημένη ασφάλεια, καθώς εργάζεται σε όλες τις φάσεις ανοίγματος και κλεισίματος.

Η θύρα θα σταματήσει αν συναντήσει κάποιο εμπόδιο, ενώ τα (προαιρετικά) φωτοκύτταρα θα ανιχνεύσει πρόσωπα και αντικείμενα, παρέχοντας επιπλέον ασφάλεια. Τα μοτέρ πόρτας ecoStar ανοίγουν αθόρυβα και αξιόπιστα. Η πύλη ανοίγει χωρίς τράνταγμα και απαλά επιβραδύνει πριν το κλείσιμο.

ΆΡΙΣΤΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Μπορεί να γίνει σύνδεση των χρήσιμων αξεσουάρ όπως φωτοκύτταρα, προειδοποιητικά φώτα, ή υπαίθριο φωτισμό.

Max. ελκτική δύναμη 600 N

Πύλη μέγεθος μέχρι max. 4 μ

Συμπ. δυο τηλεκοντρόλ.

Διαθέτει μερικό άνοιγμα της πόρτας, π.χ. να επιτρέψει πεζούς να περάσουν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τύπος Συρόμενο

Υλικό περιβλήματος Πλαστικά, χυτό ψευδάργυρο

Max ταχύτητα 15 cm / s Max.

Επιφάνεια πόρτας 8 m²

Πλάτος πόρτας Max. 4000 χιλιοστά

Τροφοδοσία 210 V - 260V

Βάρος μοτερ 11.45 kg

Επιδόσεις 150 W ισχύς σε κατάσταση αναμονής

10 W Φωτισμός 0 W

θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 ° C - 60 ° C

Συχνότητα εκπομπής 433 MHz

Δύναμη έλξης και δύναμη πίεσης 600 N

Πρότυπο EN13241

2 χρόνια εγγύηση

 

Περιλαμβάνονται:

-Οδηγιες συναρμολόγησης και στερέωσης υλικών,

-μοτέρ

-δυο τηλεχειριστήρια

-4 μέτρα κρεμαγιέρα

Δεν περιλαμβάνεται τοποθέτηση του μηχανισμού.

Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση κατόπιν συνεννόησης.

 

 2       3

 

services-pumps-02 gr

Γλιτώστε τα μισά λεφτά

Πληρώνεις τα μισά για θέρμανσή σε σχέση με το πετρέλαιο. Τις αντλίες θερμότητας τις εγκαθιστάς εύκολα, δεν θέλουν πολύ χώρο και είναι high tech λύση για τη θέρμανση.

Οι αντλίες θερμότητας αέρα- νερού είναι μηχανές που αντλούν θερμότητα από τον ατμοσφαιρικό αέρα και την μεταφέρουν πολλαπλάσια στο νερό που χρησιμοποιούμε για θέρμανση.

Οι νέες τεχνολογίες στην θέρμανση – ψύξη και η ανάγκη για περιορισμό των συμβατικών καυσίμων, έχει μετατρέψει τις αντλίες θερμότητας στην νούμερο ένα επιλογή σήμερα, για τη θέρμανση και την ψύξη κάθε κτιρίου.

Οι «υψηλών» θερμοκρασιών αντλίες ζεσταίνουν το νερό μέχρι και 75οC - 80 οC, ενώ οι «χαμηλών» θερμοκρασιών ζεσταίνουν το νερό μέχρι 55οC - 65 οC.

Η τεχνολογία υπάρχει στο εξωτερικό από το  1970 και είναι δοκιμασμένη. Στην Ελλάδα τις «ανακαλύψαμε» σχετικά πρόσφατα, όταν οι τιμές του πετρελαίου εκτινάχθηκαν στα ύψη και όλοι αρχίσαμε να ψάχνουμε για πιο οικονομικές λύσεις.

 • Πληρώνεις τα "μισά" – ζεσταίνεσαι όλη μέρα 
 1. Ας πάρουμε για παράδειγμα μια κατοικία (ή ένα διαμέρισμα) 100τμ. Αν καίμε το καλοριφέρ 3-4 ώρες την ημέρα θέλουμε περίπου 1000 ευρώ το χρόνο για πετρέλαιο.
 2. Με τα μισά λεφτά η αντλία θερμότητας ζεσταίνει το σπίτι 24 ώρες την ημέρα.

Αντί να γυρνάς λοιπόν σπίτι και να περιμένεις, μισή ώρα για να ζεσταθείς και να κρυώνεις κάθε πρωί, με την αντλία έχεις σταθερά 20 με 25 βαθμούς και πάντα ζεστό νερό.   

 • Δεν πιάνουν χώρο

Σε αντίθεση με τον λέβητα/καυστήρα πετρελαίου που θέλει ολόκληρο δωμάτιο, μαζί με την δεξαμενή, την αντλία θερμότητας την βάζεις απλά στο μπαλκόνι σου.
 

 • Τις εγκαθιστάς πανεύκολα

Αν υπάρχει αυτόνομη θέρμανση, η εγκατάσταση είναι πολύ απλή, αφού γίνεται με τις ίδιες σωληνώσεις που έχετε ήδη για το καλοριφέρ.
 
Αν έχετε κεντρική θέρμανση θα χρειαστούν λίγα παραπάνω έξοδα για την επιπλέον εγκατάσταση σωληνώσεων που θα χρειαστούν για να γίνει ανεξάρτητη η θέρμανσή σας.
 
Ζεσταίνει και το νερό συνδέοντας την αντλία με το ήδη υπάρχον boiler, αν δεν υπάρχει μπορείτε να βάλετε ένα καινούργιο. Σε κάθε περίπτωση έχετε πάντα ζεστό νερό στο σπίτι σας.
 

 • Πληρώνεις "μετά" αφού καίνε ρεύμα

Για να αγοράσεις πετρέλαιο πληρώνεις προκαταβολικά, ενώ με την αντλία θερμότητας πληρώνεις το ρεύμα που καίς, ένα μήνα μετά.

 
Οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν σε 4 απλά βήματα:
 1. Έχουμε σωληνώσεις με φρέον σε θερμοκρασία περιβάλλοντος το οποίο συμπιέζουμε και ανεβαίνει η θερμοκρασία του.
 2. Το φρεόν στη συνέχεια έρχεται σε επαφή μέσω σωληνώσεων και ζεσταίνει το νερό που θα πάει στα καλοριφέρ. 
 3. Το φρέον πλέον με μειωμένη θερμοκρασία αλλά υψηλή πίεση, θα αποσυμπιεστεί μέχρι να φτάσει σε κανονική πίεση, οπότε η θερμοκρασία του πέφτει χαμηλότερα από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος
 4. Ρίχνουμε κρύο εξωτερικό αέρα στο ακόμα πιο κρύο υγρό φρέον μας για να φτάσει την θερμοκρασία περιβάλλοντος όπως ήταν δηλαδή στο πρώτο βήμα
Με την επανάληψη αυτού του κύκλου η αντλία θερμότητας μπορεί να μας θερμαίνει με ελάχιστο λειτουργικό κόστος.
 
αντλια θερμοτητας
 

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς CCTV (Closed Circuit Television) είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας (σε ορισμένα συστήματα είναι δυνατή και η καταγραφή ήχου). Τα βασικά του μέρη είναι η συσκευή καταγραφής, η οθόνη και η κάμερα. Mπορούμε να διακρίνουμε τα διαθέσιμα συστήματα CCTV σε δύο κατηγορίες, ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης των καμερών με το υπόλοιπο σύστημα.

 Είδη κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV)

1. Ασύρματο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

Οι κάμερες συνδέονται με το υπόλοιπο σύστημα (οθόνη και σύστημα καταγραφής) ασύρματα.

Πλεονεκτήματα

- Το χαμηλό κόστος εγκατάστασης

- Η δυνατότητα εύκολης αναδιάταξης και φορητότητας του όλου συστήματος

- Η δυνατότητα τοποθέτησής τους σε σημεία όπου είναι δυσχερής η ανάπτυξη ενσύρματης εγκατάστασης

Μειονεκτήματα

- Η επικοινωνία των ασύρματων καμερών με το υπόλοιπο σύστημα προϋποθέτει την ύπαρξη μιας αποκλειστικής συχνότητας στην οποία πραγματοποιείται η μετάδοση του σήματος της εικόνας

- Η παρουσία παρεμβολών που μπορούν να επηρεάσουν την μεταδιδόμενη εικόνα

- Η ποιότητα της εικόνας η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με την εικόνα που παρέχει ένα ενσύρματο σύστημα

- Οι περιορισμοί ως προς την απόσταση μεταξύ των καμερών και του υπόλοιπου συστήματος λόγω του φαινομένου εξασθένησης σήματος

Σημείωση: Η ασύρματη σύνδεση δεν συνεπάγεται την παντελή απουσία καλωδίου, αφού η ηλεκτρική τροφοδοσία τους είναι πιθανόν να πραγματοποιείται ενσύρματα και όχι με τη χρήση μπαταριών

 

2. Ενσύρματο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

Οι κάμερες στα κυκλώματα της συγκεκριμένης κατηγορίας συνδέονται με την οθόνη και το σύστημα καταγραφής με τη βοήθεια καλωδίου.

 Πλεονεκτήματα

- Η ποιότητα της εικόνας αφού υπάρχει παντελής απουσία παρεμβολών

- Η δυνατότητα τοποθέτησης των καμερών σε μεγάλη απόσταση από το υπόλοιπο σύστημα

 Μειονεκτήματα

- Περισσότερες εργασίες κατά την εγκατάσταση

- Η περιοχή που παρακολουθείται είναι σαφώς ορισμένη λόγω των περιορισμών φορητότητας των καμερών

Σημείωση: Υπάρχουν κάμερες που δίνουν την δυνατότητα επιλογής ασύρματης ή ενσύρματης σύνδεσης με το υπόλοιπο σύστημα.

 1   N93LK

  Μέρη κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV)

1. Σύστημα καταγραφής

     Α. Αναλογικός Καταγραφέας

Η αναλογική καταγραφή της εικόνας των καμερών μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση μίας VCR (Videocassette Recorder) συσκευής. Οι συσκευές αυτές μπορούν να καταγράψουν, κατά μέσο όρο, εικόνες video διάρκειας 8 ωρών.

    Β. Ψηφιακός Καταγραφέας (DVR - Digital Video Recorder)

Όπως είναι προφανές οι καταγραφείς της κατηγορίας αποθηκεύουν την εικόνα σε ψηφιακή μορφή. Οι ψηφιακοί καταγραφείς συνήθως μπορούν να υποστηρίξουν 1,4,8 ή 16 κανάλια (επί της ουσίας κάμερες) και διαιρούνται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: στους αυτόνομους και στους καταγραφείς που βασίζονται σε αρχιτεκτονική υπολογιστή.

           α)  Αρχιτεκτονικής Η/Υ

Οι καταγραφείς της κατηγορίας ουσιαστικά είναι DVR κάρτες που τοποθετούνται εντός Η/Υ. Ως εκ τούτου η ύπαρξη πύργου ή rack είναι απαραίτητη. Το σχετικό DVR λογισμικό υποστηρίζει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες όπως συμπίεση, μετατροπή της εικόνας σε μορφή αρχείου, αναπαραγωγή του αρχείου, έλεγχο της κάμερας και της οθόνης. Η αποθήκευση των δεδομένων γίνεται σε εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο.

           β)  Αυτόνομοι καταγραφείς

Οι αυτόνομοι καταγραφείς, όπως υποδεικνύει και η ονομασία τους, αποτελούν ξεχωριστές συσκευές. Επί της ουσίας επιτελούν την ίδια λειτουργία με τους καταγραφείς αρχιτεκτονικής Η/Υ, δηλαδή καταγράφουν ψηφιακά δεδομένα.

 

Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν τα καταγραφικά συστήματα που αναφέρονται παραπάνω.

 Συστήματα καταγραφής Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
Αναλογικός Καταγραφέας
 • Χαμηλό κόστος αγοράς
 • Υποδεέστερη ποιότητα καταγραφής σε σχέση με τους ψηφιακούς καταγραφείς

 Αρχιτεκτονικής Η/Υ

 • Δυνατότητα αναβάθμισης και προσαρμογής του συστήματος στις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη. Π.χ σύνδεση νέου σκληρού δίσκου ή συσκευής DVD-RW
 • Ευαισθησία στους υιούς των υπολογιστών λόγω της χρήσης λογισμικών Η/Υ
 • Ανάγκη για βασική κατάρτιση περί των Η/Υ από τον χειριστή
Αυτόνομοι καταγραφείς
 • Ευκολία λειτουργίας τους (πρόκεται για plug & play συσκευές)
 • Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
 • Περιορισμένες δυνατότητες αναβάθμισης λόγω χρησιμοποίησης συγκεκριμένου λογισμικού

       monitor-1307835860    sku picture a59909.jpg

2.  Οθόνη

     Α. Οθόνη CCTV

Η CCTV οθόνη είναι υψηλής ευκρίνειας και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται πλήρως την υψηλή ανάλυση video που καταγράφουν οι κάμερες. Επιπρόσθετα είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία. H CCTV οθόνη μπορεί να είναι CRT ή LCD, έγρωμη ή ασπρόμαυρη.

     Β. Τηλεόραση & Οθόνη Η/Υ

Τόσο η τηλεόραση όσο και η οθόνη ενός Η/Υ μπορούν να αποτελέσουν μία λύση χαμηλού κόστους για την προβολή των εικόνων που καταγράφονται από τις κάμερες. Όμως και στις δύο περιπτώσεις, οι συσκευές αυτές δεν είναι κατασκευασμένες για συνεχή λειτουργία και πιθανόν να μην εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες ανάλυσης των καμερών.

 

3. Κάμερα

Αποτελούν το πλέον βασικό τμήμα ενός κλειστού κυκλώματος αφού αποτελούν τα "μάτια" του όλου συστήματος. Οι κάμερες ασφαλείας μπορούν να διαχωριστούν σε επιμέρους κατηγορίες με βάση: α) το χώρο εγκατάστασης για τον οποίο είναι κατάλληλες, β) τον τύπο της κάμερας, γ) ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες τους και δ) τον αισθητήρα τους. 

     Α. Χώρος εγκατάστασης

     α) Εξωτερικές

Συνήθως είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε άσχημες καιρικές συνθήκες και σε προσπάθειες βανδαλισμού τους. Λόγω των παραπάνω ορισμένες κάμερες της κατηγορίας αυτής είναι εξοπλισμένες με θερμαντικές διατάξεις ή ανεμιστήρες, ενώ άλλες βρίσκονται εντός προστατευτικού περιβλήματος. Συνήθως οι εξωτερικές κάμερες πρέπει να ανταπεξέλθουν του προβλήματος χαμηλού φωτισμού και για αυτό το λόγο είναι εφοδιασμένες με τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας ή νυχτερινής & ημερήσιας λήψης.

    β) Εσωτερικές

Όπως είναι προφανές από την ονομασία τους προορίζονται για χρήση εντός κτιριακών εγκαταστάσεων και για αυτό το λόγο δεν παρουσιάζουν την ίδια ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες όπως οι εξωτερικές κάμερες.

4. Πρόσθετα εξαρτήματα

Εκτός από τα βασικά μέρη που έχουν ήδη περιγραφεί, ένα CCTV σύστημα μπορεί να εξοπλιστεί με πρόσθετα εξαρτήματα, τα βασικότερα των οποίων παρατίθενται στη συνέχεια:

Α. Switcher

Πρόκειται για τη μονάδα που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των συνδεδεμένων καμερών του συστήματος με σκοπό την προβολή ή την καταγραφή της αντίστοιχης εικόνας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι με τη χρήση του switcher επιτυγχάνεται η προβολή/ καταγραφή της εικόνας μίας κάμερας κάθε φορά σε πλήρη ανάλυση.

Β. Quadsplitter

Επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή, στην οθόνη του CCTV συστήματος, των εικόνων που καταγράφουν 4 συνδεδεμένες με τη συσκευή κάμερες.

Με τη βοήθεια του quadsplitter μπορεί να καταγραφεί η εικόνα μίας κάμερας κάθε φορά ή η εικόνα και από τις τέσσερις κάμερες στο ¼ της ανάλυσης.

Γ. Video multiplexers

Οι video multiplexers επιτρέπουν τη ταυτόχρονη καταγραφή πολλαπλών εικόνων πλήρους ανάλυσης, στο συνδεδεμένο με αυτούς καταγραφικό, παρέχοντας βελτιωμένη και πληρέστερη καταγεγραμμένη παρακολούθηση σε σχέση με τους switcher και quadsplitter.

 

Το σύστημα συναγερμού που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε για το χώρο μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Δύο από τους βασικότερους είναι:

Ο χώρος διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού. Αν ο χώρος σας διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού η επιλογή που έχετε είναι το ενσύρματο σύστημα.Οι παράμετροι που πρέπει να επιλέξετε για το ενσύρματο σύστημα συναγερμού είναι:

 1. Καταγραφή των αναγκών του χώρου για ασφάλεια.
 2. Επιλογή των υλικών (που θα αποτελέσουν το σύστημα συναγερμού).
 3. Επιλογή τύπου ειδοποίησης.

 

Ο χώρος δεν διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού. Αν ο χώρος σας δεν διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού θα πρέπει να επιλέξετε:

 1. Ενσύρματο σύστημα συναγερμού.
 2. Ασύρματο σύστημα συναγερμού.
 3. Συνδιασμός και των δύο.

 

Βασικές διαφορές σε ενσύρματο και ασύρματο σύστημα συναγερμού:
Βασική διαφορά για την επιλογή ενσύρματου και ασύρματου συστήματος είναι η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο. Το ενσύρματο είναι σαφώς οικονομικότερο από το ασύρματο σύστημα συναγερμού. Πλεονεκτήματα του ασύρματου συστήματος συναγερμού είναι η μη ύπαρξη καλωδίωσης στο χώρο σας και έτσι η αισθητική παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι τα σημεία του χώρου που είναι πιθανότερη η πρόσβαση για εισβολή.
Τα σημεία αυτά είναι:

 • Λαμβάνουμε υπ' όψιν μας τον όροφο που βρίσκεται ο χώρος που θέλουμε να προστατεύσουμε με το σύστημα συναγερμού, για παράδειγμα ο πρώτος και ο τελευταίος όροφος μιας πολυκατοικίας έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από τους ενδιάμεσους ορόφους.
 • Κοιτάμε, εξωτερικά, τη φωτεινότητα το βράδυ.
 • Βεράντες που είναι εκτεθειμένες και έχουν πρόσβαση από άλλα μπαλκόνια ή διπλανές οικοδομές.
 • Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας.

Έτσι μπορούμε να δώσουμε περισσότερο βάρος ή να χρησιμοποιήσουμε επιπλέον κάλυψη, για παράδειγμα με ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού χώρου ή με διπλές μαγνητικές επαφές (πατζούρια - τζάμια) ή και με μπάρες που δημιουργούν έναν νοητό φράχτη στον τοίχο που έχουμε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες, έτσι δημιουργούμε έναν επιπλέον βαθμό ασφάλειας στα σημεία που χρειάζονται.

Το σύστημα συναγερμού το χρειαζόμαστε καθημερινά και τη μέρα καί τη νύχτα.

Βασική αρχή είναι να μην φορτώνουμε πολύ ένα σύστημα συναγερμού γιατί όσο πιο πολύπλοκο γίνεται τόσο λιγότερο χρησιμοποιείται από τον τελικό χρήστη σε καθημερινή βάση.

Καταγραφή των υλικών (που θα αποτελέσουν το σύστημα συναγερμού)

Αρχίζουμε την καταμέτρηση στην περιμετρική κάλυψη δηλαδή στις μαγνητικές επαφές. Ξεκινάμε από την πόρτα εισόδου, ασφαλείας ή απλή χρειάζεται μια μαγνητική επαφή.

Στη συνέχεια καταμετράμε όλα τα ανοίγματα περιμετρικά του χώρου και λαμβάνουμε υπ' όψιν ότι τα παράθυρα ή οι μπαλκονόπορτες που είναι δύο φύλα συρόμενα που κλείνουν στη μέση (διπλά ή επάλληλα) χρειάζονται δύο μαγνητικές επαφές για παράδειγμα η μπαλκονόπορτα του σαλονιού είναι σηνήθως διπλά που κλείνει στη μέση. Αν θέλουμε μεγαλύτερη ευελιξία και μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο επιλέγουμε να κάνουμε διπλή κάλυψη, καλύπτουμε δηλαδή καί τα τζάμια και τα πατζούρια ή ρολά.

Παράδειγμα ενός σπιτιού 80 - 90 τμ νέας κατασκευής με 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι - τραπεζαρία ενοιαία:
Το παράθυρο της κουζίνας είναι διπλό επάλληλο, του σαλονιού διπλό που κλείνει στη μέση, στα υπνοδωμάτια μονή μπαλκονόπορτα με κλείσιμο στον τοίχο και φυσικά η πόρτα εισόδου. Όλα τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες διαθέτουν ρολό.
Χρειαζόμαστε:
1 μαγνητική επαφή για την πόρτα εισόδου
3 για το παράθυρο της κουζίνας.
3 για το σαλόνι (αν έχει μονό ρολό και 4 αν έχει διπλό ρολό)
4 για τα υπνοδωμάτια, 2 για κάθε δωμάτιο.
Σύνολο 11 μαγνητικές επαφές.

Ανιχνευτές κίνησης (RADAR)
Βασικά αν υπάρχει καλωδίωση μετράμε τα καλώδια (εύκαμτα μικρά λευκά καλώδια) που είναι στον τοίχο σε ύψος περίπου 2.10μ

Αν δεν υπάρχει καλωδίωση, χρησιμοποιούμε τουλάχιστον δυο ανιχνευτές κίνησης, στους χώρους που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσει κάποιος. Οι χώροι αυτοί είναι διάδρομος δωματίων και σαλόνι - τραπεζαρία. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δυο ανιχνευτές κίνησης.

Σειρήνα εσωτερική
Η σειρήνα εσωτερικού χώρου χρησιμοποιείται για να εμποδίσει την προσέγγιση της κεντρικής μονάδας από κάποιον εισβολέα.
Έτσι η σειρήνα τοποθετείται σε σημείο κοντά στην κεντρική μονάδα.

Σειρήνα Εξωτερική - αυτόνομη
Η σειρήνα εξωτερικού χώρου έχει δύο λειτουργίες. Η μια είναι για να ηχεί και να δίνει με αυτόν τον τρόπο ένδειξη με τον ήχο και την οπτική ένδειξη (φλάς) όταν το σύστημα είναι σε συναγερμό και γενικά να δίνει την ένδειξη πως υπάρχει στο χώρο σύστημα συναγερμού.

 

Screenshot 1

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ – Χρ. Τσινόπουλος, με 20 χρόνια παρουσίας στην Καρδίτσα και στο χώρο του ανελκυστήρα, πρωτοπορεί φέρνοντας για πρώτη φορά εφαρμογή για smartphone και table σε περίπτωση εγκλωβισμού.

Η εταιρία «ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ» - Τσινόπουλος Χρήστος  θέλοντας να καλύψει όλες τις πιθανές ανάγκες των χρηστών των ανελκυστήρων έχει αναπτύξει μια σύγχρονη εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί σε έξυπνες συσκευές με την ονομασία «lift alarm tsinopoulos»:

Mobile application για χρήση σε περίπτωση εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ειδοποιήσετε αυτόματα την εταιρία μας, στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο με κλήσεις και sms αλλά και με email.

Η εφαρμογή lift alarm tsinopoulos απευθύνετε στους χρήστες των ανελκυστήρων που συντηρεί η εταιρία μας μέσω της κινητής τους συσκευής, με μοναδικό μέλημα μας την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

APP  app2  app3

Η εφαρμογή lift alarm tsinopoulos απευθύνετε στους χρήστες των ανελκυστήρων που συντηρεί η εταιρία μας μέσω της κινητής τους συσκευής, με μοναδικό μέλημα μας την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

 
 

Κι επειδή οι εξελίξεις στο χώρο των ανελκυστήρων δεν σταματούν ποτέ, ο Χρήστος Τσινόπουλος και η εταιρία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ παραβρέθηκαν για έκτη συνεχή φορά στην πιο επιτυχημένη έκθεση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο χώρο των ανελκυστήρων στις 18 - 21 Οκτωβρίου 2011 στην πόλη Messe Augsburg της Γερμανίας. Την έκθεση επισκέφτηκαν 18,781 άνθρωποι από 54 χώρες. Ο Χρήστος Τσινόπουλος ήταν ο μοναδικός από τον νομό Καρδίτσας, με τριμελές πλήρωμα, που βρέθηκε στην έκθεση.

Η Interlift είναι μία διεθνής εμπορική έκθεση για τα κατασκευαστικά στοιχεία ανελκυστήρων, και αξεσουάρ. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Interlift στο Augsburg ανήκει στις κορυφαίες εκθέσεις του branche. Κάθε δεύτερο έτος, από τους κορυφαίους κατασκευαστές, παρουσιάζονται νέα προϊόντα και τελευταίες τάσεις σχετικά με την τεχνολογία ασανσέρ. Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής, η δυνατότητές της εξοικονόμησης ενέργειας θα διαδραματίσουν επίσης σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτό. Η Διεθνής Εμπορική Έκθεση για την τεχνολογία Ανελκυστήρα παρουσιάζει πολλές καινοτομίες στους ανελκυστήρες, στα συστήματα ελέγχου, στα εξαρτήματα και στα εργαλεία.

 IMG 20131018 110454c

 
INTERLIFT 2011

Κι επειδή οι εξελίξεις στο χώρο των ανελκυστήρων δεν σταματούν ποτέ, ο Χρήστος Τσινόπουλος και η εταιρία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ παραβρέθηκαν για έκτη συνεχή φορά στην πιο επιτυχημένη έκθεση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο χώρο των ανελκυστήρων στις 18 - 21 Οκτωβρίου 2011 στην πόλη Messe Augsburg της Γερμανίας. Την έκθεση επισκέφτηκαν 18,781 άνθρωποι από 54 χώρες. Ο Χρήστος Τσινόπουλος ήταν ο μοναδικός από τον νομό Καρδίτσας, με τριμελές πλήρωμα, που βρέθηκε στην έκθεση.

Η Interlift είναι μία διεθνής εμπορική έκθεση για τα κατασκευαστικά στοιχεία ανελκυστήρων, και αξεσουάρ. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Interlift στο Augsburg ανήκει στις κορυφαίες εκθέσεις του branche. Κάθε δεύτερο έτος, από τους κορυφαίους κατασκευαστές, παρουσιάζονται νέα προϊόντα και τελευταίες τάσεις σχετικά με την τεχνολογία ασανσέρ. Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής, η δυνατότητές της εξοικονόμησης ενέργειας θα διαδραματίσουν επίσης σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτό. Η Διεθνής Εμπορική Έκθεση για την τεχνολογία Ανελκυστήρα παρουσιάζει πολλές καινοτομίες στους ανελκυστήρες, στα συστήματα ελέγχου, στα εξαρτήματα και στα εργαλεία.

 


 

Συμμετοχή στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Στις 7 εως 12/10/2011 η εταιρία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ και ο Χρ. Τσινόπουλος συμμετείχαν για πολλοστή φορά στην πιο επιτυχημένη έκθεση σε επίπεδο Θεσσαλίας τόσο σε αριθμό Εκθετών όσο και σε επισκεψιμότητα. Η 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας , με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας, από τις 7 έως 12 Οκτωβρίου 2011. Η έκθεση αποτελεί θεσμό για την περιοχή, λόγω της εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων και του κοινού του Νομού Καρδίτσας.

Φέτος, η εταιρία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ, παρουσίασε στο κοινό της έκθεσης ρολά ασφαλείας ανοικτού (διάτρητα και διχτυωτά) και κλειστού τύπου (μονού τοιχώματος και διπλού τοιχώματος με μόνωση, με επίπεδα ή καμπύλα προφίλ και υλικά χάλυβα ή αλουμίνιο) κατάλληλα για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες.

Παράλληλα, στην έκθεση, η εταιρία, προβάλε και τον τομέα των φωτοβολταϊκών, όποιος προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού, οι όποιοι αναζητούσαν πληροφορίες σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο αλλά και  οικονομικές προσφορές για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πλαισίων σε σπίτια και χωράφια.

Η έκθεση χαρακτηρίστηκε ως πολύ επιτυχημένη από όλους τους φορείς, εκθέτες και επισκέπτες, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κάνεις και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνες τις ημέρες.

 
Βρείτε μας και στο facebook
Διαφήμιση